Skip to main content

Klaar voor de toekomst met duurzame mobiliteit

100% elektrisch: duurzame mobiliteit

Steeds meer ondernemers kiezen voor schonere en zuinigere auto’s. Zuidlease Elektrisch heeft als doel om steeds meer duurzame oplossingen in het leaseaanbod op te nemen. Wij laten u graag zien welke keuzes u kunt maken om tot een duurzaam wagenpark te komen. Dat levert niet alleen milieuwinst op maar ook fiscaal en financieel voordeel, een win-win-win-situatie dus.

Divers aanbod

100% elektrische voertuigen zijn inmiddels een bekend verschijnsel op onze wegen. Naast personenauto’s zijn er tegenwoordig ook 100% elektrische bedrijfswagens leverbaar. De eerste modellen blonken niet uit in design en de actieradius was zeer gering, geen echt alternatief voor de traditionele benzine of diesel. Maar de ontwikkelingen gaan razendsnel, inmiddels is er een breed aanbod aan aantrekkelijke en comfortabele modellen in alle prijsklassen. Het opladen gaat steeds sneller en de actieradius wordt steeds groter. De infrastructuur blijft niet achter, er is inmiddels een groot netwerk van (snel)laders beschikbaar. De e-bike is een verkoop- en leasehit en ook de e-scooter is aan een serieuze opmars bezig.

Financial lease

Voor alle 100% elektrische personenauto’s en bedrijfswagens (tot 3.500 kg) voorzien van een Nederlands kenteken kan bij Zuidlease een financial leasecontract afgesloten worden. Kies voor een nieuw object en profiteer maximaal van alle fiscale regelingen die van toepassing zijn op 100% elektrische voertuigen. Meer informatie over financial lease kunt u hier vinden.

Operationele lease

Uiteraard kunt u voor elke 100% elektrische personenauto en bedrijfswagen (tot 3.500 kg) een operationeel leasecontract afsluiten. Voordeel van deze leasevorm is dat u de dienstverlening kunt uitbreiden met tal van extra’s:

  • 2 laadpalen per object (1 x thuislocatie 1 x werklocatie)
  • Een e-bike of e-scooter voor de korte(re) afstanden

Meer informatie over operationele lease kunt u hier vinden.

Waarom kiezen voor Zuidlease Elektrisch?

  • Eventueel fiscaal voordeel zoals de Milieu Investerings Aftrek wordt door Zuidlease in de operationele leaseprijs verrekend.
  • 100% elektrische objecten leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van uw mobiliteit

Wist u dat…

  • 100% elektrische voertuigen komen voorlopig nog tot 2025 in aanmerking komen voor fiscaal voordeel zoals geen BPM, toepassing Milieu Investerings Aftrek, een lager percentage fiscale bijtelling en lagere tarieven voor houderschapsbelasting
  • Er steeds meer keuze komt in 100% elektrische voertuigen
  • Nederland relatief de meeste laadpalen heeft. Eind 2018 waren dat er ca. 45.000

Ontvang binnen twee werkdagen uw offerte of vraag de leaflet aan.

Wilt u weten wat Zuidlease u persoonlijk kan bieden? Lees het op uw gemak terug in onze leaflet of vraag nu uw offerte aan en ontvang hem binnen 2 werkdagen in uw mailbox.

Download informatie

Meer weten over de mogelijkheden bij Zuidlease? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Lester Wintjens, hij is u graag van dienst.

Neem contact op

Bij Zuidlease

Staat vragen vrij

Staan wij altijd voor u klaar

Kunt u eenvoudig en direct zaken doen

Dragen wij graag bij aan een duurzaam wagenpark

Hebben wij altijd een passend voorstel voor uw vraagstuk

Recensies

Wij kennen Zuidlease als een servicegericht bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en een goede service. Voor alle situaties weten ze een passende oplossing te vinden. Daarnaast hanteren ze een scherpe prijsstelling. Wij doen graag zaken met Zuidlease.

Ron Gorissen- Manager Gehlen Zonwerkingen

Met Zuidlease is het goed zaken doen: betrouwbaar, lokaal gevestigd, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service en meedenkend.

Ad Broers- Chef Inkoop USG Industrial Utilities