Skip to main content

Eenvoudig budgettering
door gelijkblijvende kosten

Roll & Ride

De drukte in en rond de steden heeft niet alleen toenemende milieuvervuiling tot gevolg maar veroorzaakt ook veel tijdverlies voor het zakelijke verkeer. Met het Roll & Ride pakket van Zuidlease least u een combinatie van auto en scooter.

Wat krijg je bij ons?

Door regelmatig de auto te laten staan en te kiezen voor alternatieve mobiliteit draagt u bij aan een schoner milieu en een betere doorstroming van het verkeer. Voor de korte ritjes kiest u dan voor de scooter en voor de langere ritten kunt u gebruik maken van de NS-Business Card die gekoppeld kan worden aan het Roll & Ride pakket.

Roll & Ride levert u diverse voordelen op:

  • Milieu – De scooter heeft een lage co2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. U draagt zo bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
  • Tijd – Met een scooter kunt u files vermijden en daardoor uw werktijd productiever benutten.
  • Flexibiliteit – U bepaalt zelf wanneer u welk vervoermiddel gebruikt. U rijdt met uw scooter van deur tot deur.
  • Financiën – U bespaart op brandstofkosten.
  • Parkeren – U heeft minder parkeerruimte nodig en hoeft geen parkeerkosten te betalen.
  • Brandstof – U kunt de brandstof van de scooter via de tankcard (MTC) afrekenen.

Fiscaliteit
Als een scooter door een werkgever ter beschikking wordt gesteld, wordt het werkelijke privégebruik van die scooter belast als loon in natura. De waarde van het privégebruik wordt niet forfaitair op bijv. 25% gesteld, zoals dat bij auto’s het geval is, maar gekeken wordt naar de werkelijke waarde van het privégebruik. Dit wordt berekend door het aantal daadwerkelijke privékilometers te vermenigvuldigen met de kilometerprijs van de scooter. Voorbeeld: stel er worden 3000 km gereden per jaar waarvan 1000 km privé. De privébijdrage wordt dan ongeveer 85 euro per jaar.

Onze Sales manager Eric Lamberti vertelt u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden bij Zuidlease

Neem contact op
eric lamberti sales manager zuidlease

Bij Zuidlease

staat vragen vrij

staan wij altijd voor u klaar

kunt u eenvoudig en direct zaken doen

dragen wij graag bij aan een duurzaam wagenpark

hebben wij altijd een passend voorstel voor uw vraagstuk

Recensies

Zuidlease is absoluut een service gerichte organisatie die onze wensen perfect weet in te vullen. Het partnerschap met Zuidlease heeft ons grote voordelen opgeleverd, waar we
dagelijks profijt van hebben.

Marco Spauwen- Manager at Sitech Services

Wij kennen Zuidlease als een servicegericht bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en een goede service. Voor alle situaties weten ze een passende oplossing te vinden. Daarnaast hanteren ze een scherpe prijsstelling. Wij doen graag zaken met Zuidlease.

Ron Gorissen- Manager Gehlen Zonwerkingen

Voor ons is Zuidlease een betrouwbare partner in mobiliteit. Ze hebben kennis, zijn servicegericht en hanteren daarbij concurrerende tarieven. Ook de leaserijders binnen mijn organisatie zijn te spreken over de dienstverlening van Zuidlease.

Waut Ringens- Algemeen directeur SBL Plus

Met Zuidlease is het goed zaken doen: betrouwbaar, lokaal gevestigd, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service en meedenkend.

Ad Broers- Chef Inkoop USG Industrial Utilities