Skip to main content

Mobiliteit delen: duurzaam en kostenbesparend

Share & Ride

Geen vaste lasten voor auto’s die uren per dag stil staan, maar betalen voor de momenten waarop u zakelijk vervoer nodig heeft. Afhankelijk van de reisafstand kiest u voor e-bike, e-scooter of een 100% elektrische auto. Naast kostenbesparing levert Share & Ride van Zuidlease ook nog een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van uw mobiliteit op.

Neem contact opBekijk hier hoe het werkt
Wat is Share & Ride
Share & Ride is het deelconcept van Zuidlease. We onderscheiden 2 varianten:
  • U deelt een auto, e-bike en/of e-scooter met collega’s binnen uw eigen organisatie
  • U deelt een auto, e-bike en/of e-scooter met andere bedrijven in uw (directe) omgeving
In beide gevallen gaat het om een of meer 100% elektrische auto’s, e-bikes en e-scooters die eenvoudig gereserveerd, geopend en afgesloten kunnen worden met uw smartphone. Een voordelige mobiliteitsoplossing, u betaalt alleen als u kilometers rijdt.

Samenwerking met Goodmoovs

Zuidlease is een samenwerking aangegaan met Stichting Limburg Elektrisch om samen het deelconcept Goodmoovs op te zetten. Hierin worden naast deelauto’s ook e-bikes en e-scooters ingezet. De Goodmoovs-app is de applicatie waarmee de deelauto, e-bike of e-scooter gereserveerd, geopend en afgesloten kan worden. De app kan, door inzage in andere reserveringen, gebruikt worden om samen te reizen en zo nog meer voordeel te behalen. Binnen organisaties of bedrijventerreinen kunnen competities gehouden worden waarin de slimste gebruiker bepaald wordt.

Waarom kiezen voor Share en Ride?

  • U heeft een aantal auto’s die regelmatig stil staan
  • U heeft behoefte aan flexibele, zakelijke mobiliteit waarbij u alleen betaalt als u rijdt
  • Er is sprake van zakelijke ritten die prima met een fiets of scooter uitgevoerd kunnen worden
  • Er is sprake van parkeerproblematiek rondom uw pand of op uw bedrijventerrein
  • Vanuit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vindt u het belangrijk een bijdrage te leveren aan de verlaging van uitstoot van CO2

Wist u dat…

Een deelauto kan zorgen voor aanzienlijke verlaging van de administratieve lasten. In plaats van het verwerken van periodieke declaraties van zakelijke kilometers door uw medewerkers kan afrekening van reserveringen via de app rechtstreeks met het bedrijf plaatsvinden.

Ontvang binnen twee werkdagen uw offerte of vraag de leaflet aan.

Wilt u weten wat Zuidlease u persoonlijk kan bieden? Lees het op uw gemak terug in onze leaflet of vraag nu uw offerte aan en ontvang hem binnen 2 werkdagen in uw mailbox.

Offerte aanvragenDownload informatie

Meer weten over de mogelijkheden bij Zuidlease? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Ton van den Essen, hij is u graag van dienst.

Neem contact op
ton-van-essen-accountmanager-zuidlease

Bij Zuidlease

staat vragen vrij

staan wij altijd voor u klaar

kunt u eenvoudig en direct zaken doen

dragen wij graag bij aan een duurzaam wagenpark

hebben wij altijd een passend voorstel voor uw vraagstuk

Recensies

Wij kennen Zuidlease als een servicegericht bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en een goede service. Voor alle situaties weten ze een passende oplossing te vinden. Daarnaast hanteren ze een scherpe prijsstelling. Wij doen graag zaken met Zuidlease.

Ron Gorissen- Manager Gehlen Zonwerkingen

Voor ons is Zuidlease een betrouwbare partner in mobiliteit. Ze hebben kennis, zijn servicegericht en hanteren daarbij concurrerende tarieven. Ook de leaserijders binnen mijn organisatie zijn te spreken over de dienstverlening van Zuidlease.

Waut Ringens- Algemeen directeur SBL Plus

Met Zuidlease is het goed zaken doen: betrouwbaar, lokaal gevestigd, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service en meedenkend.

Ad Broers- Chef Inkoop USG Industrial Utilities