Skip to main content

Ook voor de starter een nieuwe auto of bedrijfswagen

Starterslease

Als startende ondernemer komen de nodige kosten op u af. Vooral de aanschaf van een of meer auto’s betekent een behoorlijke aanslag op uw liquiditeit. Startende ondernemers hebben vaak moeite om voor een leasecontract in aanmerking te komen, aangezien de vereiste financiële cijfers van voorgaande jaren ontbreken. Zuidlease heeft hiervoor Starterslease ontwikkeld, een leasevorm waarmee ook starters snel onbezorgd mobiel kunnen zijn.

Neem contact opOfferte aanvragen
Personenauto’s en bedrijfswagens
Alle personenauto’s en bedrijfswagens (tot 3.500 kg) voorzien van een Nederlands kenteken kunnen bij Zuidlease geleased worden. Nieuwe voertuigen, door u zelf samengesteld in uw favoriete kleur en voorzien van de opties en accessoires zoals u het wenst. Ook het leasen van demo’s en jonge occasions is mogelijk, geleverd via de officiële merkdealer óf via een universele dealer.

Standaard nemen wij onderstaande componenten op in de maandelijkse leaseprijs:

 • Afschrijving en rente
 • Houderschapsbelasting
 • Verzekeringspremie all-risk inclusief personenongevallen-inzittenden en verhaalservice
 • Reparatie, onderhoud, banden en APK
 • 24-uurs alarmservice
 • Beheervergoeding
Om maximaal ontzorgd te worden is het mogelijk om onze dienstverlening uit te breiden met:
 • Brandstof- of laadbeheer met een nationale of internationale brandstof- en/of laadpas
 • Schadeverzekering inzittenden met een dekking tot € 1.000.000
 • All weatherbanden of winterbanden
 • Vervangend vervoer
 • Hulpdienst

Waarom kiezen voor starterslease?

Om als jonge onderneming in aanmerking te komen voor een nieuwe auto vragen wij een eerste leasevergoeding. Dit bedrag wordt bepaald op basis van een aantal factoren waaronder de investering die wij gaan doen. De eerste leasevergoeding wordt verrekend in het leasetarief, hierdoor betaalt u maandelijks een lager bedrag. Heeft u onvoldoende mogelijkheden om een eerste leasevergoeding te voldoen? Kies dan voor Shortlease.

Wist u dat…

 • Eventueel fiscaal voordeel zoals de Milieu Investerings Aftrek wordt door Zuidlease in de operationele leaseprijs verrekend.
 • U heeft altijd het eerste recht van koop na afloop van het leasecontract.
 • Bij starterslease wordt de auto op de balans van de leasemaatschappij geactiveerd.

Ontvang binnen twee werkdagen uw offerte of vraag de leaflet aan.

Wilt u weten wat Zuidlease u persoonlijk kan bieden? Lees het op uw gemak terug in onze leaflet of vraag nu uw offerte aan en ontvang hem binnen 2 werkdagen in uw mailbox.

Offerte aanvragenDownload informatie

Meer weten over de mogelijkheden bij Zuidlease? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Marcel Idink, hij is u graag van dienst.

Neem contact op

Bij Zuidlease

staat vragen vrij

staan wij altijd voor u klaar

kunt u eenvoudig en direct zaken doen

dragen wij graag bij aan een duurzaam wagenpark

hebben wij altijd een passend voorstel voor uw vraagstuk

Recensies

Wij kennen Zuidlease als een servicegericht bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en een goede service. Voor alle situaties weten ze een passende oplossing te vinden. Daarnaast hanteren ze een scherpe prijsstelling. Wij doen graag zaken met Zuidlease.

Ron Gorissen- Manager Gehlen Zonwerkingen

Voor ons is Zuidlease een betrouwbare partner in mobiliteit. Ze hebben kennis, zijn servicegericht en hanteren daarbij concurrerende tarieven. Ook de leaserijders binnen mijn organisatie zijn te spreken over de dienstverlening van Zuidlease.

Waut Ringens- Algemeen directeur SBL Plus

Met Zuidlease is het goed zaken doen: betrouwbaar, lokaal gevestigd, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service en meedenkend.

Ad Broers- Chef Inkoop USG Industrial Utilities