Skip to main content

Zuidlease Elektrisch staat voor duurzame mobiliteit!

Steeds meer ondernemers kiezen voor schonere en zuinigere auto’s. Zuidlease Elektrisch heeft als doel om steeds meer duurzame oplossingen in het leaseaanbod op te nemen.

Wij laten u graag zien welke keuzes u kunt maken om tot een duurzaam wagenpark te komen. Dat levert niet alleen milieuwinst op maar ook fiscaal en financieel voordeel, een win-win-win-situatie dus. Breid uw Zuidlease Elektrisch pakket naar wens uit met bijvoorbeeld een mobiliteitspas, drie weken vakantie-auto per jaar of een elektrische fiets of scooter. Er zijn genoeg mogelijkheden, u hoeft alleen nog maar daadwerkelijk voor milieuvriendelijke mobiliteit te kiezen!

Direct Contact opnemen

Bij Zuidlease

staat vragen vrij

staan wij altijd voor u klaar

kunt u eenvoudig en direct zaken doen

dragen wij graag bij aan een duurzaam wagenpark

hebben wij altijd een passend voorstel voor uw vraagstuk

Recensies

Zuidlease is absoluut een service gerichte organisatie die onze wensen perfect weet in te vullen. Het partnerschap met Zuidlease heeft ons grote voordelen opgeleverd, waar we
dagelijks profijt van hebben.

Marco Spauwen- Manager at Sitech Services

Wij kennen Zuidlease als een servicegericht bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en een goede service. Voor alle situaties weten ze een passende oplossing te vinden. Daarnaast hanteren ze een scherpe prijsstelling. Wij doen graag zaken met Zuidlease.

Ron Gorissen- Manager Gehlen Zonwerkingen

Voor ons is Zuidlease een betrouwbare partner in mobiliteit. Ze hebben kennis, zijn servicegericht en hanteren daarbij concurrerende tarieven. Ook de leaserijders binnen mijn organisatie zijn te spreken over de dienstverlening van Zuidlease.

Waut Ringens- Algemeen directeur SBL Plus

Met Zuidlease is het goed zaken doen: betrouwbaar, lokaal gevestigd, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service en meedenkend.

Ad Broers- Chef Inkoop USG Industrial Utilities