Skip to main content

Goed nieuws voor Noord- en Midden-Limburg!

By 10 juli 2019oktober 8th, 2019Nieuws

Zuidlease heeft weer een mijlpaal bereikt. Naast de vestiging in Sittard is er een kantoor in Venlo geopend. Met deze uitbreiding gaat Zuidlease haar lokale en regionale karakter onderstrepen en inspelen op het groeiend aantal relaties in Noord- en Midden-Limburg. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het goed bereikbare Lebe Business Center op bedrijventerrein Venlo Trade Port.

Het kantoor in Venlo wordt de nieuwe werkplek van Marcel Idink en Rob Mans, beiden geboren en getogen in de regio. Zij spreken uw taal en beschikken over uitgebreide kennis door hun jarenlange ervaring in de leasebranche. U kunt in Venlo op afspraak terecht voor alle commerciële zaken, alle financiële, administratieve en operationele zaken blijven door kantoor Sittard uitgevoerd worden.

Marcel en Rob zijn verheugd over de opening. “We zitten nu midden in onze regio en daardoor dichter bij onze relaties. Dat maakt het persoonlijk contact nog makkelijker en verhoogt de snelheid van handelen” aldus Marcel. Rob vult direct aan “ Met name de onafhankelijkheid van Zuidlease onderscheidt ons van een dealergebonden leasemaatschappij. Als partners aan dezelfde kant van de tafel zoeken wij samen met onze opdrachtgever naar de meest optimale invulling van zijn of haar mobiliteitswensen”.

Het adres is Parlevinkerweg 1, telefonisch zijn Marcel en Rob op kantoor bereikbaar nummer 077-7630067.