Skip to main content

Dé leasemaatschappij
voor het Zuiden

Dé sleutel naar onbezorgde mobiliteit

Het gemak van zakelijk leasen ervaren? Zuidlease is al  ruim 30 jaar dé specialist in mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt in Limburg en Zuidoost-Brabant. Ons team van ruim 30 enthousiaste en betrokken medewerkers beheert bijna 7.000 contracten en beschikt over de juiste kennis en ervaring om u en uw bedrijf maximaal te ontzorgen. Met een breed pakket aan dienstverlening geven wij optimaal invulling aan uw mobiliteitswensen.

Onze kernwaarden:

Persoonlijk: Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, het maakt samenwerken eenvoudiger en directer. De snelheid van handelen wordt bevorderd als je elkaars partner bent en aan dezelfde kant van de tafel zit.

Concurrerend: We zijn eerlijk: we willen niet bekend staan als de goedkoopste leasemaatschappij . We bieden echter wel de beste service. Gaat u voor prijs of voor kwaliteit?

Betrokken: Of het nu om één auto of om een wagenpark van 50 auto’s gaat, u krijgt van Zuidlease dezelfde service.

Creatief: “Out of the box” denken zit in ons bloed. Uw mobiliteitswens is voor ons een uitdaging om onze toegevoegde waarde te tonen. Laat u verrassen door ons antwoord op uw vraag.

Toegankelijk: Zuidlease is een platte organisatie. Door de korte lijnen kunnen wij snel beslissingen nemen. Van medewerker tot directeur, iedereen is snel bereikbaar om u van dienst te zijn.

Transparant: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Onze voorwaarden zijn helder, u weet vooraf waar u aan toe bent.

Meedenkend: Leasen is maatwerk. Voor ons is het belangrijk om samen met u optimaal invulling te geven aan uw mobiliteitswens.

Flexibel: Handelen in de geest van het contract, dat is onze visie. Uiteraard hebben wij algemene voorwaarden, deze vormen echter het kader waarbinnen wij opereren.

Ons team staat voor u klaar

André Meulenberg

Operations - Logistiek

Mail: operations@zuidlease.nl Tel: 046-4571081

Angelo Vleugels

Finance manager

Mail: administratie@zuidlease.nl Tel: 046-4571083 Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als controller in de horeca, heb ik in juni 2017 de overstap gemaakt naar Zuidlease. Het doet me dagelijks plezier om samen met het Finance team, ook in hectische tijden, er voor te zorgen dat ons werk tijdig en correct wordt uitgevoerd. In mijn vrije tijd geniet ik er van om het sporten van mijn 3 kinderen te begeleiden en te supporteren. Daarnaast houd ik ervan om samen met mijn vrouw uit eten te gaan.

Anton Boomsma

IT Manager

Mail: it@zuidlease.nl Tel: 046-4581767

Carlo Oberdorf

Lease Team

Mail: lease@zuidlease.nl Tel: 046-4571084 Mijn naam is Carlo Oberdorf. Ik ben geboren in Geleen en werk sinds oktober 2018 bij Zuidlease als commercieel medewerker binnendienst binnen het leaseteam. Via mijn vorige baan als verkoper bij Mercedes-Benz heb ik Zuidlease leren kennen en heb ik na 2 jaar verkoop de overstap gemaakt.

Cindy Nizet-Alofs

Finance

Mail: administratie@zuidlease.nl Tel: 046-4571083 Ik werk sinds september 2019 bij Zuidlease als medewerkster Finance. Hiervoor heb ik bij verschillende bedrijven allerlei administratieve werkzaamheden gedaan. Ik ben getrouwd, we hebben een hond en een papagaai. Mijn hobby’s zijn wandelen met de hond, naar concerten en festivals gaan, sporten zoals; Body Combat, Body Pump, Body Attack en spinnen. Tevens ga ik ook graag naar de bioscoop.

Ciska van Tiggelen

LeaseTeam

Mail: lease@zuidlease.nl Tel: 046-4571084

Cyrille Patelski

Mijn naam is Cyrille Patelski. Ik ben woonachtig in Heerlen en in mijn vrije tijd dans ik Flamenco, ga ik (helaas nog veel te weinig) op reis en wandel ik graag. Verder vind ik het heerlijk om te kokkerellen voor mijzelf, familie of vrienden. In januari 1997 ben ik bij Zuidlease begonnen als financieel medewerkster. In de praktijk betekende dat echter dat ik samen met Saskia en Olaf alle voor de hand liggende werkzaamheden deed, van hulp bieden aan gestrande bestuurders tot het inboeken van bankafschriften. Na 2,5 jaar ben ik gestopt bij Zuidlease en ingestapt in het administratiekantoor van mijn ouders en zwager. Sinds oktober 2009 ben ik echter weer opnieuw werkzaam bij Zuidlease. Eerst 1 dag om uit te helpen, toen 2 dagen, 3 dagen en nu alweer enkele jaren 4 dagen per week. Tot ziens bij Zuidlease!

Eric Lamberti

Sales Manager

Mail: eric.lamberti@zuidlease.nl Tel: 06-21587933 Hallo, mijn naam is Eric Lamberti en ik werk sinds april 1999 als Sales manager met veel plezier bij Zuidlease. Op het gebied van automotive is er de laatste jaren veel veranderd daarom heb ik niet het idee dat ik al 20 jaar voor hetzelfde bedrijf werk. Het leuke van Zuidlease is dat het een platte organisatie is, dat er dus snel beslissingen kunnen worden genomen. De directie is zeer nauw betrokken bij onze relaties en dat wordt zeer gewaardeerd. Hierin onderscheiden wij ons ook zeker van andere leasemaatschappijen. Dat alles maakt het werken bij en voor Zuidlease zo leuk. Ik woon samen met Suzanne, zoon Max en dochter Robin in Maastricht. In mijn vrije tijd tennis en zwem ik en, als we even tijd hebben, rijden we naar zee. Als echte Limburger houd ik uiteraard van lekker eten en een glaasje wijn

Ferenc Ritt

Dealer Manager

Mail: lease@zuidlease.nl Tel: 046-4571084 Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Zuidlease.De automotive branche en de daarbij behorende financiële dienstverlening is constant onderhevig aan veranderingen. Zuidlease is in staat flexibel in te spelen op deze veranderingen. Autobedrijven en intermediairs zien wij als partners. Zij vormen een belangrijke verbinding met onze klanten. Als dealermanager geef ik leiding aan ons lease team. Een hardwerkend en enthousiast team die zorgen voor tevreden klanten. In mijn vrije tijd doe ik hardlopen en ben ik zeer geïnteresseerd in architectuur.

Humphry Dieteren

Operations - Facilitair

Mail: operations@zuidlease.nl Tel: 046-4571081

Ivo Potocnik

Operations - Schade en Onderhoud

Mail: operations@zuidlease.nl Tel: 046-4571081

Jasper Schmeits

Commercieel medewerker

Mail: lease@zuidlease.nl Tel: 046-4571084

Jordy Ernst

Finance

Mail: administratie@zuidlease.nl Tel: 046-4571083 Na drie jaar werkzaam te zijn geweest in de accountancy ben ik bij Zuidlease gestart als Senior Medewerker Finance. Voor mij ligt de uitdaging in de afwisselende financiële werkzaamheden alsmede het optimaliseren van processen.

Karlien Schelberg

Customer Service

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4571080 In januari 2006 ben ik begonnen als medewerker contractbeheer bij het Customer Service Team. Vanuit die functie heb ik de overstap naar de functie accountmanager gemaakt en een paar jaar met veel plezier door Limburg gereden. In die tijd heb ik veel leuke mensen ontmoet en heel veel geleerd. In november 2014 ben ik voor het eerst moeder geworden en wilde ik graag wat minder gaan werken, ik ben toen 24 uur per week “terug naar binnen” gegaan. Met veel plezier ga ik naar mijn werk, Zuidlease heeft een zeer gedreven en gezellig team, het contact met collega’s en onze lessees geeft mij veel voldoening. In de jaren dat ik voor Zuidlease werk heb ik het bedrijf zien groeien van een klein team naar een team van formaat, ik ben dan ook trots dat ik deze groei van dichtbij mee heb mogen maken en mijn steentje hieraan heb kunnen bijdragen. Inmiddels ben ik moeder van Anna en Tijn en woon ik samen met mijn partner Gert-Jan en kinderen op een prachtige plek in Sittard. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, kook ik graag voor vrienden, ga ik met veel plezier ieder jaar met mijn vriendinnen op wintersport en maak je me blij met een goed glas wijn en een mooi boek!

Lester Wintjens

Accountmanager

Mail: lester.wintjens@zuidlease.nl Tel: 06-38150294 Na bijna twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de markt van personeelsbemiddeling en arbodienstverlening de stap genomen om mij op een nieuw en zeer interessant segment te gaan richten. Ik ben iemand die zich graag beweegt binnen het netwerk waarbij korte lijnen en maatwerk voorop staan. Dat is ook waar Zuidlease voor staat en wat mij ook aanspreekt aan deze groeiende organisatie. Als accountmanager ben ik uw aanspreekpunt voor de regio Parkstad en Heuvelland.

Maik Heijen

Operations - Schade en Onderhoud

Mail: operations@zuidlease.nl Tel: 046-4571081    

Marcel Idink

Accountmanager

Mail: marcel.idink@zuidlease.nl Tel: 06-34838420 Sinds november 2018 ben ik opgenomen in de familie van Zuidlease. Als accountmanager ben ik actief in Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant. De dynamische branche, mijn leuke collega’s en de plezierige klantencontacten maken van het werken bij Zuidlease elke dag een feest. De mensen om mij heen zien dat ik plezier heb in wat ik doe en dat geldt voor mij als allerbelangrijkste. De successen, die ik net zo hard nodig heb als een ander om voldoening uit mijn werk te halen, komen dan vanzelf (mits er hard gewerkt wordt). De kansen die er in mijn rayon liggen, bieden voor de komende jaren voldoende perspectief en uitdaging om Zuidlease ook in het Noorden van het Zuiden ‘Dé leasemaatschappij’ te laten zijn.

Marlie Heijman

Back Office

Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij Zuidlease. De veelzijdigheid in mijn dagelijkse werkzaamheden, het contact met klanten, autodealers en intermediairs alsmede de open, goede sfeer op kantoor geven mij veel energie en zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk kom! In mijn vrije tijd wandel ik graag. Daarnaast houd ik van tuinieren en puzzelen.

Michael Smits

Customer Service

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4571080

Michel Fontilus

Compliance Manager

Mail: michel.fontilus@zuidlease.nl Tel: 046-4581767

Mitch Evers

Remarketing

Mail: auto@zuidlease.nl Tel: 046-4571087

Nigel Kemp

Lease Team

Mail: lease@zuidlease.nl Tel: 046-4571084

Noël Pinkers

Supervisor Customer Service

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4571080 Nadat ik in 2010 mijn HBO-afstudeerstage met succes had afgesloten bij Zuidlease ben ik in februari 2011 begonnen als sales binnendienst wat later is overgegaan naar de afdeling customer service. Sinds mei 2018 geef ik als supervisor leiding aan het customer service team. Een enthousiast team dat zorgt voor alle antwoorden op uw vragen over onbezorgde mobiliteit! Samen met mijn vrouw Tessa en dochter Lina woon ik in het mooie Noorbeek. Wij vieren graag carnaval en hadden de eer om in 2018 dan ook voor te gaan als ‘preenselijk paar’ van carnavalsvereniging de Hèvers in Noorbeek. Andere hobby’s zijn wielrennen met de Norbikers en het volgen van o.a. Formule 1 en wielrennen.

Olaf Houben

Directeur

Mail: info@zuidlease.nl Tel: 046-4581767 In oktober 1996 ben ik gestart bij Zuidlease. Met veel plezier werk ik al vele jaren in het Limburgse, waar een gunstig klimaat heerst voor een leasemaatschappij zoals Zuidlease is. Onze mensen bewegen zich enthousiast in de markt met veel klantcontact en netwerkmomenten. In onze mensen schuilt ook de kracht van Zuidlease: de mentaliteit, transparantie en de servicegerichtheid zijn essentiële karaktereigenschappen die wij uitdragen.

Ralph van Hooren

Supervisor Remarketing

Mail: auto@zuidlease.nl Tel: 046-4571087 Na mijn opleiding wist ik al snel dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken, auto’s. Dit startte dan ook 5 jaar geleden door middel van het complete verkoopproces van occasions te beheren bij mijn vorige werkgever. Na deze 5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Zuidlease waar ik sinds 1-12-2020 werkzaam ben als Supervisor Remarketing. Hier ben ik verantwoordelijk voor het correct en efficiënt afhandelen van alle taken die samenhangen met herinzet en verkoop van personenauto’s en bedrijfswagens. Samen met mijn vrouw Ryan en hond Joey wonen wij in Ulestraten. Naast het werk sport ik graag, met mooi weer zijn we te vinden op het water of op de motor door het mooie Limburgse heuvelland.

Rene Souren

Customer Service

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4571080 Op 1 oktober 2018 ben ik begonnen als medewerker van het Customer Service Team van Zuidlease. Daarvoor heb ik als verkoper gewerkt bij een Apple Premium Reseller en heb ik een tijdje verkoopervaring opgedaan bij een autodealer in Sittard. Binnen Zuidlease ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en contracten en het beheren van de contracten. Daarnaast ben ik vanuit mijn functie continu in contact met interne en externe partijen via de telefoon en mail. Het leuke aan het werken bij Zuidlease zijn de afwisselende werkzaamheden en het service bieden aan onze klanten. Ik doe dit samen met een team dat zich elke dag 100% inzet. Ik woon met mijn vriendin Michelle en Franse Bulldog Vito samen in Munstergeleen. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of een biertje drinken in de stad. Wilt u weten wat Zuidlease voor u kan betekenen, dan kom ik graag met u in contact!

Richard Proost

Operations - Facilitair

Mail: operations@zuidlease.nl Tel: 046-4571081 Ik ben Richard Proost en ik werk hier vanaf juli 2010. Ik poets auto’s, ga tanken en rij met ze door de wasstraat. Ook lever ik auto’s af bij klanten en haal ze op bij klanten en autodealers. Ik ondersteun collega’s als ze mijn hulp nodig hebben. Het is leuk en gevarieerd werk.

Rick de la Croix

Lease Team

Mail: lease@zuidlease.nl Tel: 046-4571084

Rick Hensgens

Customer Service

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4571080

Rob Mans

Senior Accountmanager

Mail: rob.mans@zuidlease.nl Tel: 06-15637962 Als senior accountmanager ben ik sinds augustus 2008 werkzaam voor Zuidlease. Het beheren en adviseren van de steeds groter wordende klantenportefeuille en de diversiteit die dat met zich meebrengt maakt mijn werk ontzettend boeiend en uitdagend. Zakelijke mobiliteit staat niet stil, is altijd in beweging. Met Zuidlease als partner die meegroeit en meedenkt is het voor ons erg prettig om een langdurige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Als je aan dezelfde kant van de tafel zit is het maken van afspraken erg prettig en gemakkelijk. Daarnaast geeft Zuidlease mij de ruimte en flexibiliteit om mijzelf ook te blijven ontwikkelen. De regionale betrokkenheid met de faciliteiten van een grote aandeelhouder maakt Zuidlease onderscheidend. Wij pionieren op het gebied van duurzame mobiliteit, focussen op het inzetten van elektrische voertuigen en adviseren in alternatieve mogelijkheden voor de traditionele leaseauto. De communicatielijnen zijn kort. Impuls-oplossingen of ideeën worden vaak dezelfde dag nog uitgerold. Met een no-nonsens mentaliteit doen wij wat je beloven en komen gemaakte afspraken vanzelfsprekend na. Mijn gezin met 3 kinderen zorgen er voor dat ik mij niet hoef te vervelen in de weekenden. 1 tot 2 keer per week ben ik sportief bezig met taekwondo. Tijdens vakanties ben ik vooral aan en op het water te vinden. Voor Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus ben ik actief in het werven van sponsoren en lid van het commissariaat Riej & Traksie. Ook buiten het carnavalsseizoen is er altijd wel een tintje “ Vastelaovend“ te vinden bij ons thuis.

Roger Gubbels

Accountmanager

Mail: roger.gubbels@zuidlease.nl Tel: 06-39856815 Na ruim 21 jaar gewerkt te hebben in de mediabranche ben ik sinds januari 2018 werkzaam als accountmanager bij de beste en gezelligste leasemaatschappij van het Zuiden. Ik heb in de afgelopen tijd Zuidlease leren kennen als een compact en flexibel bedrijf met vele mogelijkheden en korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen richting onze relaties. In mijn functie als accountmanager streef ik naar een duurzame en vertrouwelijke relatie met de klant. Het klantencontact vind ik het leukste en het is mooi als je met je klant gezamenlijk tot een goede oplossing kunt komen in de voorziening van mobiliteit.

Roger Willemsen

Operations Manager

Mail: roger.willemsen@zuidlease.nl Tel: 046-4581767 Sinds november 2010 ben ik in dienst bij Zuidlease. Ik heb het bedrijf, op alle gebied, zien groeien in de afgelopen jaren. Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling operations en remarketing. Alle praktische zaken, aangaande de auto’s komen bij ons voorbij, zoals schade en onderhoud. Ik vind het een uitdaging om problemen op te lossen en vind het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn en geholpen worden. Het vervult mij met trots te mogen werken met een team van 9 enthousiaste mensen! Privé ben ik trots op mijn twee kinderen, die groeien als kool en die ik niet blijer kan maken dan met ze te gaan zwemmen. In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje; zowel op de golf- als tennisbaan. Ook kan ik zeer genieten van een hapje en drankje in goed gezelschap!

Saskia Schepers

Business Support Manager

Mail: saskia.schepers@zuidlease.nl Tel: 046-4581767 Na mijn opleiding kreeg ik in november 1990 mijn eerste baan als binnendienstmedewerker op rayonkantoor Limburg van Unilease in Roermond. Bijna 4 jaar later maakte ik de overstap naar het toen nog piepkleine Zuidlease (2 medewerkers, 53 leasecontracten). De eerste jaren hield ik me bezig met commerciële binnendiensttaken maar ook met operations. Wat heb ik vaak “domme” vragen gesteld, wist ik veel dat er in een auto een vliegwiel zit en nog veel meer onderdelen waar ik nog nooit van gehoord had. Leerzame jaren, die er toe geleid hebben dat ik mocht doorgroeien naar Hoofd Binnendienst. Weer jaren later koos ik voor een switch naar Finance, ook daar lag veel uitdaging en heb ik ontzettend veel geleerd. Toch kwam er een moment waarop ik realiseerde dat ik daar geen energie meer van kreeg, tijd dus voor de volgende fase: Business Support. In die rol ben ik verantwoordelijk voor kwaliteit, ICT, HR en marketing. Structureel kijk ik op de verschillende afdelingen mee om samen met mijn inmiddels ruim 30 collega’s verbeteringen door te voeren die tot meer efficiency en nog belangrijker, voor meer medewerkers- en klanttevredenheid zorgen. Daarnaast probeer ik ruim 30 jaar ervaring en kennis over te dragen op mijn collega’s. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Dat is wat ik dagelijks ervaar als ik bij Zuidlease ben. Privé ben ik al ruim 30 jaar samen met Ger. We wonen in wereldstad Geleen, bekend van het feeëriek verlichte bedrijventerrein van Chemelot (volgens de Capitoolgids Zuid-Limburg). In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, proberen we zo vaak mogelijk culinair te genieten en zijn we bezig met het afvinken van onze gezamenlijke bucket list volgens de methode Work-Save-Travel-Repeat.

Tiziano Procaccini

Operations - Facilitair

Mail: operations@zuidlease.nl Tel: 046-4571081

Ton van den Essen

Accountmanager

Mail: ton.vandenessen@zuidlease.nl Tel: 06-34576936 Mijn naam is Ton van den Essen en ik werk sinds juli 2014 bij Zuidlease. Ik ben als accountmanager verantwoordelijk voor rayon Centraal-Limburg. Het leuke van werken bij Zuidlease vind ik dat we één groot team zijn. Iedereen heeft het belang van onze relaties hoog in het vaandel staan en handelt daar ook naar. Op die manier zijn de relaties in mijn rayon ook niet “mijn” relaties maar “onze “ relaties. Een manier van werken die onze klanten als prettig en vertrouwd ervaren.

Ursula Metzen

Front Office

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4581767 Met ruim 20 jaar ervaring als receptioniste ben ik in mei 2018 bij Zuidlease begonnen. Ik kende dit bedrijf via mijn vorige werkgever, besloot een gok te wagen en stuurde schijnbaar op het juiste moment een open sollicitatie. De Front Office is een leuke, veelzijdige en afwisselende baan. Naast het klantencontact, voer ik de dagelijkse administratieve taken zoals bekeuringen en aanvragen van tankpassen uit. Elke dag is er wel weer iets nieuws of een nieuwe uitdaging om, vaak samen met collega’s, op te lossen. Bij Zuidlease staat de klant nog echt op de 1ste plaats en dat geeft me voldoening aan het eind van de dag

Wardia Dohmen-Haagen

Customer Service

Mail: cst@zuidlease.nl Tel: 046-4571080 Hallo…. Mijn naam is Wardia Dohmen-Haagen. Na mijn opleidingen Apothekersassistente en Administrateur ben ik in november 2006 begonnen bij Zuidlease. Mijn eerste echte baan. Ik ben begonnen op de financiële administratie en na de geboorte van mijn dochter in 2017 overgestapt naar het Customer Service Team. De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden en de gezellige groep collega’s zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Wendy Bollen

Finance

Mail: administratie@zuidlease.nl Tel: 046-4571083

Zuidlease is partner van:

  • MVO-platform KOM’MIT
  • MVO-platform IMMENS
  • MVO-platform Konnekt’os
  • Business Vrienden Kankerfonds Limburg
Meer over ons MVO beleid

Bijdrage aan het goede doel

Maatschappelijke betrokkenheid bestaat voor Zuidlease ook uit iets terug doen richting de samenleving waar wij, ook als bedrijf, onderdeel van zijn. Wij sponsoren o.a. de volgende goede doelen:

  • Nationale Vereniging de Zonnebloem
  • Stichting Alzheimer Nederland
  • Stichting Èngele van Zitterd-Gelaen