Skip to main content

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega die ons team Operations komt versterken in de functie van

FACILITAIR MEDEWERKER OPERATIONS (1,0 fte)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het correct en efficiënt afhandelen van alle uitvoerende taken die samenhangen met het innemen, rijklaar maken en afleveren van personenauto’s en bedrijfswagens. Je rapporteert aan de Operations Manager.

De uitdaging

Een veelzijdige functie waar je dagelijks te maken zult krijgen met veel verschillende werkzaamheden zoals:

  • Brengen en ophalen van personenauto’s en bedrijfswagens in de regio
  • Reinigen van interieur en exterieur
  • Verwijderen van belettering
  • Controleren van olie- en vloeistofpeilen
  • Schoonhouden van werkplaats en buitenterrein
  • Vervangen collega’s binnen je team bij afwezigheid
Wat vragen wij?
  • Lbo/vmbo werk- en denkniveau
  • Rijbewijs B vereist
Wie zoeken wij?

Je bent betrouwbaar en integer, enthousiast, flexibel en gemotiveerd, oplossingsgericht en pro-actief, dienstverlenend en klantgericht, een echte teamplayer en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Je werkt vanzelfsprekend accuraat en bent efficiënt.

Wat bieden wij?

Werken bij Zuidlease betekent een baan bij een sterk groeiend en financieel solide bedrijf. Wij bieden marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de kosten voor zorgverzekering, een reiskostenregeling en stoelmassages. Er wordt gewerkt in een informele sfeer binnen een organisatie waar alle deuren altijd open staan. Daarnaast is er een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten voor het hele team organiseert.

Past dit bij jouw ambitie?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je graag werken bij dé leasemaatschappij voor het Zuiden? Mail jouw cv voorzien én een korte, overtuigende motivatie dan vóór 1 maart 2021 naar vacature@zuidlease.nl onder vermelding van vacature 2021-01. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia Schepers, telefoonnummer 046-4581767.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.