Skip to main content

Ons LeaseTeam is op zoek naar een

commercieel ingestelde administratieve topper  (32-40 uur per week)

 

Als medewerker van het LeaseTeam vervul je een commercieel-administratieve binnendienstfunctie en geef je, samen met onze intermediairs en buitendienst, optimaal invulling aan onbezorgde mobiliteit voor onze relaties.

Wat ga je doen?

 • Samenwerken met onze intermediairs
 • Eerstelijnscontact via telefoon en mail
 • Gegevens binnen onze CRM-module up-to-date houden
 • Maken van calculaties voor financial en operationele lease
 • Opstellen van contractdocumenten
 • Administratieve inzet en beheer van leasecontracten
 • Initiëren kredietacceptatie van nieuwe en bestaande relatie
Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Opleiding bij voorkeur in commercieel-administratieve richting
 • Relevante ervaring met Microsoft 365
 • Cijfermatig goed onderlegd

Wie zoeken wij?

Je bent betrouwbaar en integer, enthousiast, flexibel en gemotiveerd, oplossingsgericht en pro-actief, dienstverlenend en klantgericht. En dan je ook nog een echte teamplayer en beschik je over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Je werkt vanzelfsprekend accuraat en bent efficiënt. Specifiek voor deze functie verwachten we dan ook nog dat je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen beschikt.

Wat bieden wij?

We verwachten veel, maar daar staat ook heel wat tegenover. Werken bij Zuidlease betekent een baan bij een sterk groeiend en financieel solide bedrijf. Wij bieden een goed salaris, deze functie valt in de salarisschaal die begint met een salaris van 2.822 euro bruto per maand (bij 40 uur per week). Daarnaast kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de kosten voor zorgverzekering, reiskostenregeling, thuiswerken, fietsplan, opleidingsbudget en stoelmassages. We werken in een informele sfeer binnen een organisatie waar alle deuren altijd open staan. Daarnaast is er een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten voor het hele team organiseert.

Wie is Zuidlease?

Zuidlease is al ruim 30 jaar dé specialist in mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt in Zuid-Nederland. Ons team van enthousiaste en betrokken medewerkers beheert ruim 6.000 contracten en beschikt over de juiste kennis en ervaring om onze relaties maximaal te ontzorgen. Deze relaties bevinden zich met name in het MKB, maar ook bij (semi)overheidsorganisaties geven wij, met een breed pakket aan dienstverlening, optimaal invulling aan mobiliteitswensen. Naast de directie & staf bestaat onze organisatie uit de afdelingen Customer Service, Finance, LeaseTeam, Operations en Sales. Samen gaan we voor onze missie “De sleutel naar onbezorgde mobiliteit”.

Solliciteer!

Ben jij op zoek naar (meer) werkgeluk? En herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Kom dan werken bij dé leasemaatschappij voor het Zuiden! Dat begint met een sollicitatie. Mail jouw cv én een overtuigende motivatie vóór 23 oktober a.s. naar vacature@zuidlease.nl onder vermelding van vacature 2023-02. Voor meer informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Saskia Schepers, bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 046-4581767.