Skip to main content

Zuidlease, EPM en Blue Current staan samen garant voor een duurzame en efficiënte oplossing!

By 29 maart 2021juni 7th, 2023Nieuws
laadpaal in het leasecontract met smart charging
Samen op weg naar een duurzame toekomst

Zuidlease, EPM en Blue Current hebben de handen ineengeslagen. Samen met u gaan we op weg naar een duurzame toekomst. Zuidlease adviseert u over de optimale oplossing voor uw elektrische mobiliteit. Onze partner EPM is de deskundige in het bieden van een passende oplossing om uw elektrische voertuigen te laden. EPM werkt hiervoor samen met Blue Current, leverancier van hoogwaardige laadstations die klaar zijn voor de toekomst. Want de laadstations van Blue Current zijn voorzien van alle faciliteiten m.b.t. verrekenen van laadtransacties en slim laden door middel van het plaatsen van een smartcharge module.

Onze samenwerking garandeert korte lijnen en snel schakelen. Dat betekent concreet dat de laadpaal bij u thuis of bij uw bedrijf al geïnstalleerd is vóórdat uw elektrische voertuig geleverd wordt. Zowel thuis als op de werkplek een laadstation? Geen probleem, ook dat regelen we voor u!

Efficiënt stappenplan

Onderstaand stappenplan zorgt voor een efficiënte weg naar uw duurzame toekomst:

Stap 1.  Zuidlease geeft bij bestelling van het elektrisch voertuig de benodigde gegevens door aan EPM. EPM maakt aan de hand van een inventarisatie een offerte voor het laadstation.

Stap 2. Na uw akkoord wordt het laadstation besteld.

Stap 3.  EPM installeert het laadstation vóór aflevering van het voertuig en brengt u in contact met Blue Current.

Stap 4.  Blue Current zorgt in overleg met u voor een passend abonnement.

Stap 5.  U bent klaar voor een duurzame toekomst: Uw elektrisch voertuig wordt geleverd en kan vanaf dag één zorgeloos geladen worden!

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft recent een brochure gepubliceerd met veel informatie over het laden van elektrische voertuigen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met EPM en Blue Current kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dat geldt natuurlijk ook voor het opnemen van een of twee laadpunten in het leasecontract van uw elektrische personenauto of bedrijfswagen.